Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow


Välkommen till ditt plåtslageri!

Vi hjälper er medplåtslageri örebro

plåtslageri orebro

plåtslageri orebro

plåtslageri orebro

platslageri orebro

 Få hjälp med plåtslageri i Örebro med omnejd

Nerikes byggnadsplåtslageri är ett litet företag med stora kunskaper inom plåtslageri. Vi utför alla slags arbeten inom byggnadsplåtslageri i Örebro med omnejd. Våra plåtslagare har utbildningen och erfarenheten som krävs för att erbjuda professionella leveranser med hög kvalitet i varje steg i ett projekt. Vi är stolta silvermedaljörer i både yrkes-VM för plåtslagare och SM för unga plåtslagare. Vi ser till att hålla oss uppdaterade om de senaste teknikerna och utbildningarna och har självklart alla licenser som krävs för att utföra takarbeten.


Plåtslageriet med kunderna i fokus

Att vi är ett mindre företag är ett medvetet beslut. Trots att vi är väletablerade i Örebro och Kumla vill vi behålla den familjära atmosfären. Vi vill jobba nära våra kunder för att få den personliga kontakten som vi har märkt att många uppskattar. Vi är ett starkt sammansvetsat team som jobbar bra ihop, och våra kunder säger att det märks – både på kvaliteten på arbetet vi utför och på den trevliga stämningen som uppstår när vi jobbar. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att vi alltid levererar högsta kvalitet. Att våra kunder blir nöjda med arbetet som vi utför är det viktigaste för oss.


Vi utför alla plåtslageriarbeten. Vi kan till exempel hjälpa dig med

Takarbeten / Fasadarbeten / Taksäkerhet / Besiktning / Snöskottning och snöröjning
/ Hängrännor och stuprör / Service och underhåll

När du som privatperson anlitar oss kan du få rotavdrag. Nerikes byggnadsplåtslageri ligger strategiskt placerat i Kumlas industriområde Norra mos med direkt närhet till E20. Där har vi vår verkstad i väl anpassade lokaler för kostnadseffektiv tillverkning. Dessutom är vår verkstadsmiljö ergonomisk och har hög säkerhet för oss som jobbar där.


Behöver du en plåtslagare?

Letar du efter professionella och kunniga plåtslagare? Du är varmt välkommen att höra av dig med en förfrågan till oss, oavsett om du är privatperson eller om du representerar ett byggföretag, en bostadsrättsförening eller förvaltar en eller många fastigheter.

Hör av dig till 019 - 31 00 00 eller info@nbp.se om du har frågor eller vill ha en offert.

 


 

 

Om Trygg plåt

Ett auktoriserat företag arbetar effektivt och har kontroll på arbetsprocessen hela vägen. Det gör att du som kund alltid kan vara säker på att få en kvalitetssäker leverans.

Kvalitetssäkert arbetssätt
De auktoriserade företagen får ett likvärdigt sätt att arbeta. Det innebär både trygghet och tydlighet för kunden.

Ett auktoriserat företag har en dokumenterad projektstyrning från projektstart till överlämnande av projekt till kund. Det gör att företaget kan garantera att leveransen till kund är kvalitetssäkrad enligt överenskommelse.

Auktorisationen Trygg plåt är en garanti för kunder och uppdragsgivare att företaget har dokumenterade kunskaper och kvalitetsrutiner inom sitt verksamhetsområde.

Kunskap och struktur
De auktoriserade företagen får också tillgång till unika verktyg och dokument. De får bland annat en handbok innehållande instruktioner, exempel och mallar som de ska använda för att ta fram sin företagsspecifika kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöpolicy.

De auktoriserade företagen får dessutom tillgång till unika dokument med fördjupningar, förklarande texter, färgbilder och 3D-animationer som förklarar instruktionerna gällande byggnadsplåt i Hus AMA.

Eget initiativ
Initiativet till Trygg plåt kommer från företagen själva. De ser en auktorisation som ett viktigt steg i sin kvalitetssäkring inför framtidens behov.

Hög trovärdighet
För att hålla hög trovärdighet utförs auktorisationen av en extern part – certifieringsorganet INCERT.

Extra lång garantitid
Genom Svensk Byggplåts garantifond har de auktoriserade företagen möjlighet att erbjuda sina kunder extra lång garantitid.

Trygg plåt är framtagen av bransch- och arbetsgivarorganisationen Plåt & Ventföretagen. Auktorisationen är tillgänglig för alla plåtslagerier. Läs mer om Trygg plåt på Plåt & Ventföretagens hemsida här.


 

TEAMET

 

plåtslagare örebro

Joakim Karlsson

plåtslagare örebro

Tobias Ivarsson

plåtslagare örebro

Erik Johansson

plåtslagare örebro

Magnus Follinger

oscar

Oscar Riberg

oscar holmgren

Oscar Holmgren

martin johansson

Martin Johansson

   

 

 


© 2024 Nerikes Byggnadsplåtslageri