Plåtslagare – dags att byta jobb?


Jobbar du som plåtslagare och är sugen på att byta jobb? Vill du jobba med trevliga kolleger i ett litet, personligt företag med bra lön?

Nerikes byggnadsplåtslageri är ett av Örebros mest uppskattade plåtslagerier, och nu vill vi bli fler. Nerikes byggnadsplåtslageri har i dag sju anställda och vi vill gärna bli en eller två personer till. Vi är ett trevligt gäng med god sammanhållning som har kul på jobbet. Nu letar vi efter dig som också vill jobba på ett litet företag med familjär stämning.

Vi jobbar hårt, har gott rykte och är stolta över det vi gör. Hos oss är ordning och reda, inget tråkigt. Vi gör alltid vårt bästa för att våra kunder ska bli nöjda. Som anställd på Nerikes byggnadsplåtslageri får du självklart vara med och påverka hur vi jobbar och hur vi vill ha det på jobbet.

Kom och utvecklas med oss!

Vi söker dig som
• Har B-körkort
• Både är självgående och bra på att samarbeta
• Är noggrann, ansvarsfull och professionell
• Vill utvecklas på jobbet
• Gillar att jobba kreativt

Vi söker en eller två personer på heltid så snart som möjligt. Låter det intressant? Då vill vi gärna träffa dig. Hör av dig till Joakim Karlsson på info@nbp.se eller ring 019 - 31 00 00 så bestämmer vi en tid när vi kan ses.

 


© 2024 Nerikes Byggnadsplåtslageri